Pinned Nyt; Det differentierede warnsystem

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Nyt; Det differentierede warnsystem

   Boardet træder fra d. 10. september ind i en ny tid. I al sin tid har warnsystemet været frosset og uændret og er i dag lige så uretfærdigt som det altid har været.
   Det skal der laves om på, og det er det der sker nu.

   D. 4. september kl. 15:00 til 17:00 vil der være en officiel spørgerunde, hvor undertegnede samt mine smods vil deltage. Dette vil foregå på IRC på channel #ogame.dk-warn.

   Alle spørgsmålene, samt svar, vil derefter blive lagt ud på boardet i en redigeret udgave, så de der ikke kan komme til spørgerunden vil få en god opsummering. Hvis man ikke kan være på IRC på nævnte tidspunkt, men har spørgsmål til systemet, er man mere end velkommen til at skrive en PM med spørgsmålet til Arch Angel, K18 eller undertegnede.


   Det nye warnsystemet ser i første omgang præcis ud som det gamle, ud over at warntyperne får lidt anderledes navne. Men den vigtige forskel ligger gemt neden under i maskineriet;
   I det gamle warnsystem har det altid været sådan, at når man har modtaget 3 aktive warns, så røg man i warngruppe indtil at den ældste af de 3 ikke længere var aktiv, og enhver warn var aktiv i 2 måneder. Det betød at hvis man fik 3 warns for spam kunne man få lige så lang tid i warngruppen end en der havde fået 3 warns for insults. Det kan jo umuligt være fair.

   I det nye warnsystem er dette ikke længere sandt, en warn for spam er ikke længere lige så streng som en warn for insults. Warns bliver nu opdelt i 7 grupper:
   - 2.8
   - 2.5, 2.6, 2.9, 2.14, 2.17, 2.19, 2.15, kamprapport regler
   - 2.10, 2.13, 2.12, 2.16
   - 2.4, 2.11
   - 2.7
   - 2.1, 2.2, 2.3 mild
   - 2.1, 2.2, 2.3 streng


   Disse 7 grupper er her sorteret efter hvor grov straffen for overtrædelse er, hvor ”2.8” er den mildeste og ”2.1, 2.2, 2.3 streng” er den groveste.
   Til forskel fra tidligere, hvor teksten på en warn f.eks. var ”spam/offtopic” eller ”disregarding of rules” er der nu kommet en masse tal. Cadeau til de af jer der er hurtige og indse, at ethvert af disse talpar referere til en paragraf i boardreglerne (Board- & IRCregler).

   Systemet med at man skal have 3 warns for at ryge i warngruppen gælder heller ikke længere, men i stedet fastsættes det af systemet hvornår man skal i warngruppen. Ved de mildelste skal man have nogle stykker før man får nogle dage i warngruppe, mens de strengeste kan sende én ind i warngruppe ved den første warn.

   At det er systemet der opfanger hvornår man skal i warngruppe betyder også, at det ikke længere er smods’ arbejde, og at det derfor sker automatisk. Det betyder at i det øjeblik man skal i warngruppe ryger man i warngruppe. Det øjeblik man skal ud af warngruppe, ryger man ud af warngruppe.

   I det nye system er der også forskel på hvor lang tid man ryger i warngruppe, hvilket spænder fra 5 dage til 91 dage, og det betyder også, at ryger man ind i f.eks. 5 dage er ens warns stadig aktive når man kommer ud. Får man således en warn til kort efter vil man ryge i warngruppe igen, og denne gang i længere tid. Det eneste tidspunkt man kan være sikker på ikke at have flere aktive warns, er hvis man modtager en 91-dage warngruppe, da 91 dage er lig 3 måneder, som også er den længste tid en warn kan være aktiv.


   Når dette system har kørt i et længere stykke tid, er planen at lave en undersøgelse af tilfredsheden med systemet, samt hele tiden at justere såfremt systemet enten er for hårdt, eller hvis det er for blødt.


   På vejne af hele board-teamet – og med et håb om at i alle får et dejligt efterår
   KV44HaV

   The post was edited 1 time, last by ErikFyr ().